Εν έτη 2016 ο Έλληνας νέος αναγκάζεται να ακολουθήσει τον δρόμο των παππούδων του. Όλο και πιο πολλοί νέοι αρχίζουν να αναζητούν την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Μετανάστευση στην Αμερική, μετανάστευση στην Αυστραλία, μετανάστευση στο ... πόσες φορές το έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες? Λυπηρό αλλά είναι η πραγματικότητα. Εμείς ευχόμαστε σε όλους καλή τύχη κι ερχόμενοι πίσω να μας φέρουν φρέσκες ιδέες για μια καλύτερη Ελλάδα.

Λεξικό: μετανάστευση η [metanástefsi] Ο33 : α. ατομική ή ομαδική μετακίνηση από την πατρώα γη σε άλλον τόπο, με βασικό κίνητρο την εργασία: H υπογεννητικότητα και η ~ είναι από τις σημαντικότερες αιτίες που προκαλούν τη μείωση του πληθυσμού μιας χώρας. Yπερπόντια / εσωτερική ~. Εποχιακή ~. β. μετακίνηση ολόκληρου λαού: Δωρική ~. H μεγάλη ~ των (γερμανικών) λαών κατά τα τέλη της αρχαιότητας. || (επέκτ.): ~ ζώων / πτηνών. [λόγ. < μσν. μετανάστευσις < μεταναστεύ(ω) -σις > -ση]

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η Αυστραλία ανέκαθεν ήταν ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων για μετανάστευση. Δυστηχώς όμως η μετανάστευση στην Αυστραλία δεν είναι πλέον εύκολη υπόθεση αλλά όχι και αδύνατη.  Σίγουρα όμως χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να επιτύχει κάποιος την πολυπόθητη άδεια εργασίας.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα αποζημιωθεί.  Αυτή την στιγμή η Αυστραλία έχει μια από τις δυναμικότερες οικονομίες του πλανήτη με συνεχόμενη ανάπτυξη.

Τρόποι εξασφάλισης άδειας
- Ο εύκολος τρόπος είναι αν έχετε συγγενείς μόνιμους κατοίκους Αυστραλίας οι οποίοι θα πρέπει να εγγυηθούν για σας.
- Αν δεν ανήκετε στην πιο πάνω τυχερή κατηγορία μην απαγοητεύεστε. Αν τηρήτε τα κριτήρια ηλικίας, γνώσης Αγγλικών και ζητούμενων ικανοτήτων.  Οργανισμοί όπως ο AUSFIS παρέχουν προγράμματα για να σας βοηθήσουν.  Τα προγράμματα απευθύνοντε σε άτομα ηλικίας 18 με 45 ετών τα  οποία επιθυμούν να δουλέψουν στην Αυστραλία και που διαθέτουν ειδικές γνώσεις σε επαγγέλματα που περιλαμβάνονται στην Λίστα Ειδικευμένων Επαγγελματιών (SOL) της Αυστραλίας.

Μάθε για τους μισθούς στην Αυστραλία
Μάθε πόσο κοστίζουν τα εισητήρια για Αυστραλία

0 comments:

Post a Comment

 
Μετανάστευση powered by blogger.com
Design by Free7 Blogger Templates Makeityourring Diamond