Εν έτη 2016 ο Έλληνας νέος αναγκάζεται να ακολουθήσει τον δρόμο των παππούδων του. Όλο και πιο πολλοί νέοι αρχίζουν να αναζητούν την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Μετανάστευση στην Αμερική, μετανάστευση στην Αυστραλία, μετανάστευση στο ... πόσες φορές το έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες? Λυπηρό αλλά είναι η πραγματικότητα. Εμείς ευχόμαστε σε όλους καλή τύχη κι ερχόμενοι πίσω να μας φέρουν φρέσκες ιδέες για μια καλύτερη Ελλάδα.

Λεξικό: μετανάστευση η [metanástefsi] Ο33 : α. ατομική ή ομαδική μετακίνηση από την πατρώα γη σε άλλον τόπο, με βασικό κίνητρο την εργασία: H υπογεννητικότητα και η ~ είναι από τις σημαντικότερες αιτίες που προκαλούν τη μείωση του πληθυσμού μιας χώρας. Yπερπόντια / εσωτερική ~. Εποχιακή ~. β. μετακίνηση ολόκληρου λαού: Δωρική ~. H μεγάλη ~ των (γερμανικών) λαών κατά τα τέλη της αρχαιότητας. || (επέκτ.): ~ ζώων / πτηνών. [λόγ. < μσν. μετανάστευσις < μεταναστεύ(ω) -σις > -ση]

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Εισητήρια για Αυστραλία: Έχεις πάρει πρόσκληση για να δουλέψεις στην Αυστραλία, έχεις οργανώσει της υποχρεώσεις σου στην Ελλάδα και τώρα μένει να οργανώσεις το ταξίδι σου και να αγοράσεις το εισητήριο για Αυστραλία.   Ένα ταξίδι στην Αυστραλία κοστίζει αρκετά σε προετοιμασία, χρόνο και χρήμα.  Γι αυτό είναι καλύτερα να είσαι πλήρως προετοιμασμένος προτού πας, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει και η USAFIS και να μην επιδιώξεις να ταξιδέψεις για να βρεις εργασία στην Αυστραλία μόνος σου.  

Ψάξαμε από στην airtickets.gr να βρούμε τις φτηνότερες λύσεις αλλά συνάμα και αξιόπιστες καθώς για τέτοιου είδους ταξίδια δεν θα ρισκάραμε αμφιβόλου ποιότητας αεροπορικές εταιρείες.  Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε άπειρες επιλογές από αεροπορικές, Ολυμπιακή, Etihad, Thai, Qatar, China South, Emirates, KLM, Air China, Lufthansa και άλλες.  Επίσης βρήκαμε και άπειρες επιλογές από ενδιάμεσους σταθμούς, δυστηχώς δεν βρήκαμε απευθείας πτήσεις, από την κοντινή μας Κωνσταντινούπολη μέχρι και Κουάλα Λουμπούρ!
Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο οικονομικές, αξιόπιστες και γρήγορες λύσεις:
Εισητήριο για Μελβούρνη Αυστραλίας: Την φθηνότερη λύση την έχει η δική μας Ολυμπιακή σε συνεργασία με την Etihad, το κόστος είναι 687 ευρώ, γίνεται με τα αεροπλάνα της Etihad, ενδιάμεσο σταθμό το Άμπου Ντάμπι και διαρκεί συνολικά 19:30 ώρες.  Αν σας ενδιαφέρει να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο μπορείτε να πετάξετε με την Qatar Airways που είναι γύρω στα 30 λεπτά γρηγορότερη με ενδιάμεση στάση στην Ντόχα και κόστος τα 897 ευρώ.
Εισητήριο για Σύδνευ Αυστραλίας: Κι εδώ πάνω κάτω τα ίδια είναι, φθηνότερη και πάλι η Ολυμπιακή με αεροσκάφη της Etihad.  Η πτήση έχει ενδιάμεσο το Αμπου Ντάμπι, διαρκεί 20 ώρες και 20 λεπτά και στοιχίζει 699 ευρώ.  Γρηγορότερη εταιρεία για πτήση Αθήνα-Σύδνευ είναι η Thai Airways που με 1050 ευρώ και ενδιάμεσο σταθμό την Μπανγκόκ μας πάει σε 20 ώρες.
Προσοχή όμως σε μια παγίδα, επειδή πάτε για εργασία στην Αυστραλία σίγουρα θα έχετε και αρκετές αποσκευές, γι αυτό προτού κάνετε την έρευνα σας για εισητήριο προς Αυστραλία υπολογίστε το βάρος των αποσκευών σας και ρωτήστε πόσο χρεώνει η κάθε αεροπορική εταιρεία το έξτρα βάρος.

Για πιο ακριβείς πληροφορίες στις τιμές των εισητηρίων κατά την περίοδο που επιθυμείτε  συμβουλευτείτε την airtickets.gr :

0 comments:

Post a Comment

 
Μετανάστευση powered by blogger.com
Design by Free7 Blogger Templates Makeityourring Diamond