Εν έτη 2016 ο Έλληνας νέος αναγκάζεται να ακολουθήσει τον δρόμο των παππούδων του. Όλο και πιο πολλοί νέοι αρχίζουν να αναζητούν την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Μετανάστευση στην Αμερική, μετανάστευση στην Αυστραλία, μετανάστευση στο ... πόσες φορές το έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες? Λυπηρό αλλά είναι η πραγματικότητα. Εμείς ευχόμαστε σε όλους καλή τύχη κι ερχόμενοι πίσω να μας φέρουν φρέσκες ιδέες για μια καλύτερη Ελλάδα.

Λεξικό: μετανάστευση η [metanástefsi] Ο33 : α. ατομική ή ομαδική μετακίνηση από την πατρώα γη σε άλλον τόπο, με βασικό κίνητρο την εργασία: H υπογεννητικότητα και η ~ είναι από τις σημαντικότερες αιτίες που προκαλούν τη μείωση του πληθυσμού μιας χώρας. Yπερπόντια / εσωτερική ~. Εποχιακή ~. β. μετακίνηση ολόκληρου λαού: Δωρική ~. H μεγάλη ~ των (γερμανικών) λαών κατά τα τέλη της αρχαιότητας. || (επέκτ.): ~ ζώων / πτηνών. [λόγ. < μσν. μετανάστευσις < μεταναστεύ(ω) -σις > -ση]

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Μια δουλειά στο εξωτερικό και ιδιαίτερα μια δουλειά στις ΗΠΑ είναι κάτι περιζήτητο στις δύσκολες εποχές που περνάμε στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά χρειάζεται πολύ προετοιμασία συμπεριλαμβανομένης και μιας επιτυχημένης αίτησης. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να κάνετε έρευνα για τις συνθήκες και να ξέρετε κάποια πράγματα πριν πάρετε κάποια απόφαση για μετανάστευση στην Αμερική.

Άδεια εργασίας στις ΗΠΑ
- Για να δουλέψετε στην Αμερική χρειάζεστε την απαραίτητη visa.
- Άδειες παρέχονται είτε από την Αμερικάνικη Πρεσβεία είτε από διάφορες εξειδικευμένες εταιρείες που αναλαμβάνουν όλη την διαδικασία για να σας εκδώσουν την Πράσινη Κάρτα
- Διαμονή και εργασία στην Αμερική χωρίς την Πράσινη Κάρτα είναι παράνομο και θεωρήστε "Παράνομος Μετανάστης"
- Πράσινη Κάρτα μπορείτε να κερδίσετε και με κλήρωση.  50,000 τέτοιες άδειες δίνοντε κάθε χρόνο.

Κλήρωση Πράσινης Κάρτας

Εάν δεν είστε Αμερικανός πολίτης, πρέπει να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης, το οποίο βασίζεται σε σχετικό νόμο που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο. Μέσω της ετήσιας κλήρωσης 50.000 άνθρωποι μαζί με τις οικογένειές τους θα μπορέσουν να ζήσουν και να εργαστούν στις Η.Π.Α.
Η συμμετοχή στην κλήρωση είναι δωρεάν. Δεν πληρώνετε για να συμμετάσχετε στην ετήσια κλήρωση πράσινης κάρτας.  Οργανισμοί όπως ο GCLE μπορούν να σας βοηθήσουν να συμμετάσχετε στην κλήρωση.  Η συμμετοχή στην κλήρωση είναι δωρεάν. Δεν πληρώνετε για να συμμετάσχετε στην ετήσια κλήρωση πράσινης κάρτας. Ο οργανισμός GCLE φροντίζει να μην παρουσιαστούν προβλήματα όσον αφορά τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρείτε για να λάβετε μέρος στην κλήρωση.

0 comments:

Post a Comment

 
Μετανάστευση powered by blogger.com
Design by Free7 Blogger Templates Makeityourring Diamond