Εν έτη 2016 ο Έλληνας νέος αναγκάζεται να ακολουθήσει τον δρόμο των παππούδων του. Όλο και πιο πολλοί νέοι αρχίζουν να αναζητούν την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Μετανάστευση στην Αμερική, μετανάστευση στην Αυστραλία, μετανάστευση στο ... πόσες φορές το έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες? Λυπηρό αλλά είναι η πραγματικότητα. Εμείς ευχόμαστε σε όλους καλή τύχη κι ερχόμενοι πίσω να μας φέρουν φρέσκες ιδέες για μια καλύτερη Ελλάδα.

Λεξικό: μετανάστευση η [metanástefsi] Ο33 : α. ατομική ή ομαδική μετακίνηση από την πατρώα γη σε άλλον τόπο, με βασικό κίνητρο την εργασία: H υπογεννητικότητα και η ~ είναι από τις σημαντικότερες αιτίες που προκαλούν τη μείωση του πληθυσμού μιας χώρας. Yπερπόντια / εσωτερική ~. Εποχιακή ~. β. μετακίνηση ολόκληρου λαού: Δωρική ~. H μεγάλη ~ των (γερμανικών) λαών κατά τα τέλη της αρχαιότητας. || (επέκτ.): ~ ζώων / πτηνών. [λόγ. < μσν. μετανάστευσις < μεταναστεύ(ω) -σις > -ση]

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Tο αυστραλιανό υπουργείο Mετανάστευσης ανακοίνωσε θα διοργανώσει ενημερωτικές ημερίδες στην Αθήνα, για το μεταναστευτικό πρόγραμμα της Aυστραλίας, στις 8 και 9 Oκτωβρίου 2011.
   
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των Eλλήνων να μεταναστεύσουν στην μακρινή ήπειρο, το αυστραλιανό υπουργείο θα διοργανώσει στην Aθήνα , στοχευμένες εκδηλώσεις για την πληρέστερη ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν μέσω του προγράμματος εξειδικευμένης επαγγελματικής μετανάστευσης.

Οι ενημερωτικές ημερίδες γίνονται για να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες έλλειψης ειδικευμένου προσωπικού που παρουσιάζονται στην Αυστραλία. Για να έχει δικαίωμα κάποιος να λάβει μέρος σε αυτές τις ημερίδες θα πρέπει να έχει αναγνωρισμένα προσόντα σε τομείς όπου υπάρχει έλλειψη εργατικού δυναμικού, να ομιλεί καλά αγγλικά και να είναι κάτω των 50 ετών.

 
Μετανάστευση powered by blogger.com
Design by Free7 Blogger Templates Makeityourring Diamond